Go to footer

Przejdź do treści

pop wpadka

Muzyka popularna. Czy powrót Britney uważasz za udany? Kto według ciebie jest królową popu?

pop wpadka

Postprzez mario » 18 Lut 2010, 23:47

O LOL! pop wpadka :D
zobaczcie co stało się z Pink! Kiedyś taka fajna piosenkarka, dzisiaj wygląda jak blada rihanna, spiewa jak Britney, a na dodatek ten kołowrotek w połowie trzeciej minuty mnie rozwalił na maxa :D :D :D :lol:
mario

Re: pop wpadka

Postprzez krzychwladstefanki » 22 Lut 2010, 22:00

Co tu dużo szukać za granicą? Kiedy na polskiej ''arenie'' Popu ujrzeliśmy równie dramatyczną wpadkę. Mowa o Chylińskiej.:P Wiadomo, że społeczność gimnazjalna i pozostała część ludzi słuchających popu uzna, że ''chcee ci tylee dać'' to SuPeRR KaWaŁeCzEkkk;** .. Chodzi tu własciwie nie tyle o samą piosenkę bo sama w sobie patrząc w kategoriach popowych jest dobra, lecz o uczucia ludzi, którzy słuchali Chylińskiej kochając ją i szanując za jej przedewszystkim rockową muze,charakter itd.. Polska potrzebowała takich ludzi, którym nie śpieszno było do komercyjnych wytwórni..tak na prawdę nie dowiemy dlaczego tak się stało, ale kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o .... :)
krzychwladstefanki

Postprzez mario » 24 Lut 2010, 10:45

A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. :D
Osobiście nie potępiam Chylińskiej, prawda nagrała tę płytę dla kasy, z resztą sama zmiana wizerunku i gatunku muzyki wzbudziła takie zaciekawienie, żeby płyta rozeszła się szybciej. No i można oczywiście dumać nad sprzedaniem się i takie tam, musimy jednak wziąć pod uwagę, że z czegoś trzeba żyć, gaża za Mam talent pewnie nie starczy na długo a pop sprzedaje się lepiej niż hardrockowe brzmienia.
A co najważniejsze, wcześniejsze płyty, to krążki zespołu O.N.A, a ta nowa jest opatrzona nazwiskiem Chylińskiej, to nie to samo, chociaż wiele osób myśli, że liczy się tylko wokalista.
mario

Postprzez no_mercy » 27 Lut 2010, 16:46

patrząc na Chylińską, nasuwa mi się od razu piosenka Kazika - Jak bardzo możesz zmienić się by sprzedać swą muzykę...
no_mercy

Postprzez Naska » 01 Mar 2010, 18:12

Jeśli chodzi o Chylińską, to wydaje mi się, że ona mogła na prawdę się zmienić, chociaż nie do końca jestem o tym przekonana. Uwielbiam klasykę jej muzyki, a dzisiejsze jej piosenki jakoś mi do niej nie pasują
Naska

Postprzez lena1985 » 01 Kwi 2011, 19:19

A czy Wy nie zmieniliście się na przestrzeni ostatnich 10 lat???
Ja się zmieniłam bardzo:)
Nowe doświadczenia uczą Nas nowego podejścia do życia...
Agnieszka w tym czasie założyła rodzinę i bardzo uspokoiła, a to bardzo wpłynęło na jej twórczość.
Osobiście nie widzę w tym nic złego, pozwólmy się ludziom zmieniać, bo sami się zmieniamy, a jeśli nie, to znaczy,
że stoimy w miejscu i się nie rozwijamy!
lena1985

Wróć do Strona główna

Wróć do Pop

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości