Go to footer

Przejdź do treści

Powrót Kelis

Wolisz gangsta rap czy inteligentny hip-hop? East Coast? West Coast? Polski rap? Który album jest dla ciebie klasykiem?

Powrót Kelis

Postprzez SoundSeeker » 08 Kwi 2010, 23:07

Utalentowana gwiazda hip hop i R`n`B, Kelis po długiej nieobecności wróciła z nowym singlem, który wyprodukował, o dziwo, David Guetta. Jak wyszła współpraca artystki z electropopowym producentem? Mnie podoba się zmiana stylu, ale mam nadzieję, że to nie na dobre i pojawią się jeszcze utworki jak "Bossy", "Young, fresh`n`new".

A tu teledysk, swoją drogą bardzo fajnie zrobiony:
http://www.youtube.com/watch?v=U8D9xCBcfzw&feature=fvst
SoundSeeker

Re: Powrót Kelis

Postprzez no_mercy » 12 Kwi 2010, 18:36

Mi osobiście nie podchodzi ten nowy kawałek, zdecydowanie wolę styl z Bossy. Trochę już zaczyna mnie irytować ten David Guetta, nie wiem jak to robi, ale pcha się wszędzie, chociaż kawałek z Kid Cudi nawet mi wpadł w ucho.
no_mercy

Postprzez SoundSeeker » 13 Kwi 2010, 14:05

Tylko, że to działa w drugą stronę, ponieważ wykonawcy chcą spróbować czegoś innego i walą do drzwi producentów. Początkowo kreacja Kelis też mi się nie spodobała, ale po drugim obejrzeniu teledysku juz bardziej podeszła. W sumie, Kelis to artystka, a artystom więcej wolno, bardzo mnie więc cieszy jej różnorodność, najgorsze jest zamknięcie sie w jednej konwencji.
SoundSeeker

Postprzez macek » 18 Kwi 2010, 20:47

Całkiem ładni śpiewa w tym nowym kawałku, ale strasznie staro wygląda przez te siwe włosy... :shock:
macek

Postprzez artur » 25 Kwi 2010, 22:19

Słyszałem dzisiaj w Esce. No i też wolę "starą dobrą" Kelis... :?
artur

Wróć do Strona główna

Wróć do Hip hop

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości